Tempahan Design Sticker Majlis Aqiqah Dan Cukur Jambul

Tuesday, November 24, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Semalam Fiza ada kongsi design kad jemputan majlis aqiqah dan cukur jambul. Customer yang sama tempah juga design sticker untuk Majlis yang sama juga. Guna design yang sama dengan kad jemputan tapi buang dan tambah mana yang perlu ikut kesesuaian.

Tempahan sticker ni bentuk petak so senang nak potong katanya untuk ditampal pada paper bag. Kira customer print sendirilah kot. Ini contoh kalau dah letak kat paper bag tu. Nampak comel kan.

http://www.azhafizah.com/

Terima kasih daun keladi sudi tempah design Sticker
With Love, Sihatimerahjambu

3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.