Meggi Sayur

Sunday, November 29, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kalau dah namanya suka sayur, segala menu apa pun nak letak sayur. Rasanya tak pelik kot kalau makan megi letak pelbagai jenis sayur. Kalau boleh semua jenis sayur yang ada dalam stok Fiza nak letak.

Rare tak kalau Fiza letak sayur kacang botol ni. Tambah cendawan sikit. Sayur sawi tu dah biasa nampak kan. Setiap kali suapan kena ada sayur. Baru sedap makan! Hehe.. Tapi jangan letak sebarang jenis sayur yang tak sesuai takut mengubah rasa meggi jadi lain pulak nanti.

http://www.azhafizah.com/

Disebabkan itu, kita namakan Meggi ni Meggi Sayur!

With Love, Sihatimerahjambu

8 comments

  1. hujan-hujan ni sedap makan meggi... byk sayur + khasiat

    ReplyDelete
  2. Memang minat sayur betul betul ni..byk sayur..hehe

    ReplyDelete
  3. terasa nak makan maggi pulak tgk gambar ni hahah

    ReplyDelete
  4. buatkan rare tu sebab ada kacang botol.. memang rare :)

    ReplyDelete
  5. ni dah serupa sup sayur afzal tengok..tak nmpak meginya hahaha. megi masak sayur @ sayur masak megi ni? :P

    ReplyDelete
  6. adoiii, sedapnya nampak megi... lama tak makan megi huhu...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.