Gambar Konvo Yang Style

Friday, November 20, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Wahh kemain gambar konvo masing masing sekarang kan. Very the style stylo gitu. Zaman Fiza masih ada lagilah yang style cuma kurang style sikit je la. Kalau zaman dulu lagilah kan. Sekadar berdiri tegak je. Janji ada gambar konvo buat kenangan.

Tahniah lah buat mereka yang berjaya graduate dengan cemerlang dan semoga mendapat kerja atau sambung study lagi. Tahniah juga kepada photographer menghasilkan gambar konvo yang style. Rasanya gambar ni ditiru dari gambar konvo luar negara kalau tak silaplah. Maafkan Fiza kalau silap ye. Pernah tengok juga student korea atau jepun yang buat.

Lepas ni konvo bolehlah buat style gini ye. Entah entah ada style lain pulak yang lagi style.

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Yang ni sangat style edit. Memang superb cantik!
http://www.azhafizah.com/
Sumber dari facebook


With Love, Sihatimerahjambu

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.