Susun Atur Frame Gambar

Tuesday, May 26, 2015

Susun Atur Frame Gambar perjalanan kehidupan seorang yang bernama Fiza. Inilah dia idea yang biasa² je. Fiza susun dari masa bertunang, pre wedding, solemnization, resepsi sebelah Fiza dan resepsi sebelah husband

Kalau ada anak kena buat perjalanan pembesaran dia pulak. Doakan untuk Fiza dan husband ada rezeki anak ye. Mudah mudahan..Aminnn...

Guna frame stand macam ni lebih mudah tak perlu tarik stand kat belakang macam frame biasa tu. Plus yang ni lebih menarik dan jimat space boleh susun rapat² dan overlapped each others. Boleh guna both sides dan kalau jatuh xpecah pun sebab plastik.

susun-atur-frame-gambar


Ini baru susun atur frame gambar kat rak. Yang kat wall kemudianlah Fiza share sebab masih dalam plan nak susun atur betul². Gambar family, gambar konvo dan gambar kahwin. Cadangnya nak guna frame yang sama biar nampak sepadan je nanti. Projek deco² rumah sikit² ni amek masa lah kan. Lagilah nak raya ni, macam macam nak kena deco.

11 comments

  1. yeayy..akak nk tgk yg kat wall sebab kadang mcm nak idea baru..xtau nk letak cmne dah klu nk letak setempat..

    ReplyDelete
  2. Comel kak frame dan susun atur tu semua! Apapun, Amin.. mudah2an akk dan hubby dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  3. so sweet. dan rapi je tgk.... ha ah, buat untuk perjalanan hdupp kan...

    smg sis dimurahkan rezeki, AMIN....

    ReplyDelete
  4. Kalau rajin menghias yg tak berapa cantik pasti kan jd cantik dan berseri

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.