Hadiah Top Komentator Dah Pos

Thursday, May 07, 2015

Hadiah top komentator untuk Mac dan April dah pos hari semalam ye. Maaf lambat sikit pos. Cuti lama pulak kan. Dah habis cuti baru dapat poskan hadiah. Harap abang posmen sampaikan hadiah ni dengan selamat kepada penerima. Dah balut dengan plastik pos laju tambah seal selotape lagi takut koyak.


Untuk top #3 Komentator Mac dan April Boleh check tracking number ni. 

Juliana Johari  EP 086504572 MY
Siti Rohaida Yusof  EP 086450707 MY
Nurazizah Yahaya EP 086504569 MY
Norfarizan  EP 086504586 MY

Notapink : Terima kasih kerana terus support blog sihatimerahjambu ni.

20 comments

  1. wahhh besarnye hadiah..
    tahniah semua ;)

    ReplyDelete
  2. untung siapa yang rajin tinggal kan jejak bertulis di sini..

    ReplyDelete
  3. wahhhh, tahniahhhhhh ibuk3, hihiii~~~~

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua...best pula tgk hadiah bungkus2 nie. Hehe

    ReplyDelete
  5. Congrats! dah lama tak jadi top komentor blog Fiza.. :(

    ReplyDelete
  6. waaa...bestnya depa dpt hadiah...tahniah3

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...dah selamat sampai fiza...thanks..

    ReplyDelete
  8. agaknya dah sampai hadiah dorang ... best kan :D

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.