Pobling Pore Sonic Cleanser Murah

Monday, May 18, 2015

Lately memang tengah mencari Pobling Pore Sonic Cleanser. Lebih bersih mencuci muka katanya. Setelah survey dan google dapat jugak Pobling Pore Sonic Cleanser Murah dan original. Percuma postage, percuma battery dan percuma masker dalam harga yang murah.
Berapa murah tu? Rata rata Fiza survery harga RM40 dan ke atas tapi yang Fiza beli ni cuma RM35 dan percuma apa yang Fiza mention kat atas tadi tu. Sangat berbaloi rasanya membeli. Sesiapa yang tengah survey tu harap entry ni boleh membantu okay.

Mesti nak kena jimat sikit kan sekarang ni. Murah murah pun kena cari yang betul² berkualiti . Ada beberapa warna pilihan biru merah dan gold. Tapi Fiza pilih merah je la..kawan baik merah jambu kan. Baru je sampai parcel hari ni.

pobling-pore-sonic-cleanser-murah

Nak tahu original ke tidak bawah tapak pobling ni ada stamp CE. Sorry kurang nampak pulak. Klik gambar dan zoom untuk nampak lebih jelas ye.
pobling-pore-sonic-cleanser-murah

  Cara nak guna pobling pun sangat mudah
pobling-pore-sonic-cleanser-murah
Sumber dari google

Demo pobling pore cleanser yang terbukti berkesan. Itu yang teringin nak mencuba ni.
pobling-pore-sonic-cleanser-murah
sumber dari google
Tak sabar nak mencuba ni. Kalau korang nak beli dan nak tahu lebih lanjut pasal pobling ni, boleh terjah 

Instagram : @byfizah


6 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.