Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

DIY Pasu Bunga Bentuk Swan

Selamat berhujung minggu. Hari ni kalau takde aktiviti tu bolehlah cuba DIY pasu bunga bentuk swan ni. Kalau ada bekas botol pencuci baju yang lama lama tu jangan dibuang. Boleh jugak buat pasu bentuk swan ni. Cantik tau!

Nak buat pun senang je. Tengok je gambar kat bawah ni.
diy-pasu-bunga-bentuk-swan
Sumber dari facebook
Dan hasillnya bila dah tanam bunga dalamnya nampak cantik kan? Kreatif siapa punya idea lah ni. Nak nampak lagi cantik boleh cat atau guna je botol yang memang berwarna macam botol sabun dynamo, softlan ke dan lain lain. Eh ni bentuk swan ke itik ni? Confused pulak kita. Mana mana lah boleh asal sama spesis.
diy-pasu-bunga-bentuk-swan
Sumber dari facebook
Tak payah susah² nak beli pasu. Letak kat luar rumah dah cantik untuk decoration luar rumah. 

*DIY= Do It Yourself

Post a Comment

6 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.