Cara buat Swiss Roll Bercorak

Sunday, May 24, 2015

Cara buat Swiss Roll Bercorak yang cantik dan comel dengan mudah je. Salah satu cara kreatif untuk menampakkan swiss roll nampak lebih menarik dan cara untuk pikat pelanggan membeli swiss roll. Kalau tengok pasti tergoda nak membeli kan.

Tapi kalau buat sendiri boleh buat macam macam corak yang korang nak. Nampak mudah je. Nak tahu caranya? Boleh rujuk semua gambar kat bawah ni. Petang petang ni kalau rajin boleh buat. Okay, boleh bookmark dulu entry ni ye. Takpun boleh print je entry ni tekan simbol screw di sebelah kanan atas entry ni.

cara-buat-swiss-roll-bercorak

cara-buat-swiss-roll-bercorak

cara-buat-swiss-roll-bercorak

cara-buat-swiss-roll-bercorak

cara-buat-swiss-roll-bercorak

cara-buat-swiss-roll-bercorak

cara-buat-swiss-roll-bercorak
Senang ke tidak? Tapi kalau rajin buat sure senang punya kan. Cantik pun cantik. Budak budak mesti suka makan kalau mak mama mummy dorang rajin buat corak camni..hehe





13 comments

  1. Menarik..tergoda tengok..fikir banyak kali nak makan..sebab cute..

    ReplyDelete
  2. kalau buat tak reti..makan je reti..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh, gtew ruponye.. hehee..nak try lahhhh... bole jual, hahaa~ income masyukk !

    ReplyDelete
  4. comellll.. mcm2 corak boleh buat kalau kita creative kan Fiza..

    ReplyDelete
  5. Alahai comel sungguh laaa ..macam2 ada ..Corak yang pelbagai

    ReplyDelete
  6. Bila dah comel nak makan jadi sayang la pulak Fiza..

    ReplyDelete
  7. adoiii cantiknya.. mcm sng jer buatkan...

    ReplyDelete
  8. Sedapnya tgk... kna org yg rajin nk wat cmni.. hihi

    ReplyDelete
  9. wah cantiknyaaaaa. kreatif. hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Comments