Ranking Alexa Azhafizah.com November 2016

Masih mood musim sejuk di pagi hari. Lena tidur sejuk-sejuk ni, silap hari bulan dah boleh mimpi acah-acah dok negara sejuk. Kejap je November bakal berlalu, pejam celik pejam pelik (ayat cliche) esok dah masuk bulan Disember. Lepas tu masuk tahun baru. Sebelum November berakhir, rutin hujung bulan update sikit Ranking Alexa Azhafizah.com November 2016 ni sebagai penutup. Nak cashout nuffnang dah berbulan tak nampak penambahan sangat tu. Memang ada potensi bakal di gantikan dengan yang baru. Kalau takde pengganti yang terbaik, harap ada perubahan akan datang. Dapat juga tambah duit tabung nanti kan.

Untuk ranking bulan ni angka dah mengecil dah dari bulan lepas cuma tanda masih merah turun 66, 559. Fuhh berpeluh lah nak kejar naikkan ranking tu menjadi warna hijau. Ye, tahu! Di mana ada usaha, di situ ada kejayaan kan. Kalau gagal jugak, maksudnya kena usaha lebih. Baiklah, kena usaha kena rajin. Tapi itulah, sekarang ni agak susah nak cari idea. Mungkin blog suruh rehat kejap kot. Ada masa otak perlukan rehat juga. Betul tak?


Statistik Ranking Alexa www.azhafizah.com 2016

January 2016
Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

March 2016
Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

April 2016
Global Rank : 432, 991
Rank in Malaysia : 6, 230

May 2016
Global Rank : 468, 731
Rank in Malaysia : 4, 594

June 2016
Global Rank : 524, 947
Rank in Malaysia : 4, 485

July 2016
Global Rank : 432, 309
Rank in Malaysia : 3, 297

Ogos 2016
Global Rank : 453, 040
Rank in Malaysia : 4, 919

September 2016
Global Rank : 474, 433
Rank in Malaysia : 4, 617

October 2016
Global Rank : 525, 454
Rank in Malaysia : 5, 913

November 2016
Global Rank : 512, 989
Rank in Malaysia : 5, 039

Check rank Blog >>www.alexa.com
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.