Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Kenapa Asyik Keluar Error 404 ni je?



Tak tahu lah kalau Fiza sorang je yang hadapi masalah asyik keluar error 404 ni je ataupun korang juga mengalami masalah yang sama? Dah refresh banyak kali pun masih lagi keluar benda yang sama. Lepas beberapa minit refresh barulah ada keluar entry. Lepas tu jadi balik keluar error. Haishhh..dah kenapa asyik keluar error 404 ni je? Ada sesapa tahu ke?

Masalahnya, jenuh lah nak kena refresh ni kan. Benda kecil tapi boleh buat stress pulak. Ke Fiza sorang je rasa nak stress bila benda ni jadi? Mana taknya, boleh beri kesan kat traffik blog kan. Bila pembaca datang singgah blogwalking tapi keluar error macam ni. Memang taklah nak singgah lagi. Kuranglah sikit traffik tu nanti. Sobs sobs sobs..Boleh jadi satu masalah pula kan. Sabar sabar. Harap lepas ni masalah selesai. 



Short entry je untuk malam ni. Selamat bercuti di hujung minggu.


Post a Comment

6 Comments

  1. As Salam Fiza, minggu lepas saya ada ke blog awak, jumpa error macam tu, cuba juga dua tiga kali tak boleh juga.Masa tu saya guna mobile..cuba tanya mana-mana blogger yang pakar, kot depa boleh tlg awak..

    ReplyDelete
  2. saya ingatkan nuffnang saya je jadi mcm ni. XD
    sama la kita. dah lama error.

    http://jarikontot.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. hmmm...kenapa agaknya yaaa! Sally ok lagi buat masa ni? takkan masalah line plak kan?

    ReplyDelete
  4. lela pon jadi sama. dah tanya pcl, abg ewan semua depa pon tataw nak buat mcm mane. sebab kalau try guna browser lain elok ja. nnti kalau akak tahu buat mcm mne. bgtaw lela skli ya. :(

    ReplyDelete
  5. dulu pernah jadi masa tukar domain.

    tapi saya bukak blog ni okay je :) takde dah error 404 nampaknya.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  6. kenapa ada error tu eh? sbb dns ke tu? xde la pulak perasan terkena diblog sy tu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.