Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Top Komentator September & Oktober 2016


Tak terlambat kot nak umumkan Top Komentator September dan Oktober yang lepas. Sepatutnya semalam Fiza update tapi disebabkan tak sempat, jadi update hari ni pun boleh kan. Takde masalah pun. Cuma jadual entry ter lari lah sikit. Takpe nanti adjust yang baru.

Terima kasih buat rakan blogger yang rajin singgah dan memberikan komen. Hargai sangat-sangat walaupun tahun ni Fiza tak bagi hadiah setiap bulan ataupun dua bulan sekali. Tahun ni bagi hadiah tahunan untuk Top 3 je yang mampu Fiza berikan. InshaAllah..doakan Fiza murah rezeki dan murah rezeki korang juga.

Tahniah untuk Top 10 komentator September dan Oktober 2016 blog Sihatimerahjambu. Ada masa Fiza kena habiskan hutang-hutang blogwalking ke blog korang. Tengah sibuk ni tak mampu nak blogwalking dan tinggalkan komen. Tapi kalau dah ada masa free tu Fiza akan komen secara pukal macam biasa. 

Tapi yang tak bestnya bila dah komen banyak-banyak mulalah keluar yang words or picture verification tu. Tetiba mood nak komen down. Jangan pulak korang cop Fiza sombong ke kekwat ke malas nak komen ke malas nak singgah blog korang ke. Bukan-bukan semua tu, cuma tak berkesempatan nak ada banyak masa. Tu je. Jangan pulak kalau Fiza tak singgah dan komen, then korang pun tak nak singgah dan komen juga. Janganlah merajuk ye?




Tahniah!

1. azizah green line (52)
www.nurazizahyahaya.blogspot.my

2. Siti Rohaida Yusof (40)
www.kisahsidairy.com

3. nuyui a.k.a miss YUI (15)
www.nusha1706.blogspot.my

4. Azura Aziz (12) 
www.myalycia.blogspot.my

5. Yatie Owner (7)
www.mrsyatie.blogspot.my

6. yang baik (7)
www.yangbaik.blogspot.my

7. AinAthirah Anuar (7)
www.theathra.blogspot.my

8. Nurzakiah Hanum (6)
www.anumkhairil.blogspot.my

9. Nadia Johari (6)
www.miszrockers.blogspot.my

10. Noor Maizan (5)
www.missobsesi.blogspot.my

Terima kasih kerana masih sudi singgah dan memberikan komen. Jom blogwalking!

Post a Comment

7 Comments

  1. eh..termasuk lagi..biasa tu fiza..ada kala kita busy,tak dapat jugak nak blogwalking kat blog2 yang lain..free skit mungkin boleh menyinggah sekejap..

    ReplyDelete
  2. eh tersenarai gak..hehehhe..pasni rajin lagi komen..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah semua.. sesekali singgah sini..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.