Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Tempahan Kad Jemputan Cukur Jambul & Kesyukuran


Lately kurang sikit buat kerja design. Kurang tempahan dan sedikit sibuk. Mana yang nak urgent memang tak dapat lah nak ambil order. Mana yang sanggup sabar tu Fiza okay je nak buat. Kebetulan kawan Fiza order masa tak berapa nak sibuk. Jadi dapatlah buat tempahan  kad jemputan cukur jambul & Kesyukuran ni. 

Disebabkan majlis untuk baby perempuan, jadi tema bunga-bunga dan warna pink lah pilihan Fiza. Nampak kena pulak buat background warna cream tu instead of warna putih je. Susun sana sini dah siap. First draft je dah settle tempahan kad jemputan ni. Alhamdulillah..settle satu kerja 


Terima kasih order!

Post a Comment

5 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.