Header Ads

Latest Update
recent

Dekorasi Rumah Apartment Tema Hitam Putih Kelabu


Seronoknya lah tengok orang buat deko-deko rumah cantik-cantik je. Diri sendiri nak buat kena tengok bajet dan mood. Nak mendeko rumah kenalah tengok tema warna apa yang sesuai dengan ruang dan keadaan rumah. Terberkenan dengan dekorasi rumah apartment tema hitam putih kelabu yang dikongsikan oleh pemiliknya Puan Nome Azura. 

Cantik sangat bila betul-betul mengikut tema untuk keseluruhan ruang rumah. Ini yang rasa nak duduk rumah je tak nak keluar rumah. Kagum dengan orang kreatif yang bijak pandai menggunakan ruang sepenuhnya dengan susunan semua perabot dengan kemas. Nampak cantik, sedap mata memandang dan yang penting tak serabut! Biar gambar berbicara.






Cantik kan dekorasi rumah tema hitam putih kelabu ni. Bagi Fiza, nak mendeko ni kena tetapkan tema yang kita nak. Lagi mudah nak mendeko kalau nak pindah masuk rumah baru ke, sebab boleh deko dari awal untuk keseluruhannya. Lagi satu, kena tengok bajet sendiri dulu, jangan tengok bajet orang. 


Kredit foto : puan Nome Azura

2 comments:

  1. alahaiii cantiknye..nasib baik umah akak kuarters klu x mmg abis dh cat sume..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.