Pelamin Atas Air

Saturday, November 07, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Pelamin atas air bakal menjadi viral di laman sosial tak lama lagi ni. Agak²nya lah! Memang kreatif idea ni untuk buat pelamin atas air. Nampak lain dari kebiasaan yang kita tengok. Pelamin simple je tapi nampak mewah menjadikan pelamin atas air nampak exclusive dan mewah.

Bercakap pasal modal untuk buat pelamin atas air dah tentu mahal kan. So bagi yang bajet lebih tu bolehlah guna idea ni buat kat tengah swimming pool. 

http://www.azhafizah.com/

Suka sangat tengok dekorasi pelamin ni. Simple sangat susunan dia tapi seriously terpukau dengan hasilnya. Tambah pulak dengan dekorasi mentol gantung gantung ni. Awesome! Memang meninggalkan kenangan terindah untuk raja sehari.

http://www.azhafizah.com/
http://www.azhafizah.com/
Sumber dari facebook Oh Bulan!

With Love, Sihatimerahjambu

10 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.