Dekorasi Laundry

Wednesday, October 07, 2015

Laundry salah satu tempat yang jarang orang nak ambil kisah sebab hanya untuk basuh je kan. Tapi perasan tak sebenarnya tempat basuh baju juga perlu nampak kemas. Kalau ada bajet dan kalau dah memang pencinta dekorasi rumah memang wajib dekorasi laundry room tu.

Tak kira luas atau tidak kawasan laundry room tu boleh je buat dekorasi mengikut keluasan yang ada. Yang penting kena pandai guna dekorasi yang sesuailah. So nak bagi idea sikit untuk pencinta dekorasi rumah.

Simpan dulu dekorasi laundry ni untuk masa akan datang. Mana tahu ada rezeki lebih untuk mendeko ni kan. Bila tengok semua, semua pun nak! Rambang mata kot sebab semua dekorasi cantik².

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry

dekorasi-laundry
Sumber dari facebook

13 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.