Ikhtiar Dapat Anak Kembar

Thursday, October 08, 2015

Bagi pasangan yang inginkan anak kembar, boleh ikhtiar dengan cara perbanyakkan makan ubi kayu, ubi kentang dan susu. Ini kerana tiga jenis makanan ini dapat meningkatkan ovulasi pada telur dan mungkin boleh dapatkan anak kembar.

Memang seronok kalau dapat anak kembar bagi pasangan yang masih belum mempunyai anak tu. Harap harap ada rezeki dapat anak kembar ni walau dari generasi takde kembar. Paling mudah dan senang adalah dengan banyak minum susu dan ubi kentang. Ubi kayu tu macam susah sikit nak jumpa kan melainkan kat kampung senang nak dapat.
ikhtiar-dapat-anak-kembar
Sumber dari imuslimshop.com

Selain ikhtiar dengan cara pemakanan ni jangan lupa disusuli dengan doa. Moga usaha berhasil mendapatkan anak kembar. Untuk pasangan yang belum mempunyai anak boleh baca petua dapatkan anak.

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/
Moga kami dikurniakan anak yang soleh dan solehah. Aaminn...

11 comments

  1. amin !

    tQ infoo, nona pun nk anak kembar nanti, even tahu keturunan kembar tuu, jauhh, selang selang.... lau boleh nk ank kembar laki pompuan....,

    haishh, sy belum kawen pun lg, dh trase nk anakkkk =.="

    smg sis dan husband berjaya okayy.... dan bahagia till the end...amin !

    doakan sy segera kawen gaks ya....hehee

    ReplyDelete
  2. Boleh la nanti mencuba.. ena teringin sangat nak dapat anak kembar nanti...heheehehe.. inshaAllah mudah2an

    ReplyDelete
  3. kita berikhtiar... semoga hasrat fizah tercapai. In shaa Allah.

    ReplyDelete
  4. dpt yg satu tu pun dah rasa mcm bela anak kembar.. mcm mnlah kot betul2 dapat kembar hehe... apa2 pun tu smua rezeki dariNya kan...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.