Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Print Baju Murah Di Print Kaler Shah Alam


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Print Baju Murah Di Print Kaler Shah Alam | Nak print baju mesti nak cari harga murah dan kalau boleh murah yang berpatutan. Trend sekarang kalau kenduri, rewang, family day dan event apa pun mesti nak pakai Tshirt yang sama. Servis printing baju di Print Kaler adalah yang terbaik! Murah, Cepat dan Berkualiti.

Tak perlu dah nak pening cari servis printing murah di area Shah Alam. Bukan setakat di Shah Alam je, Print Kaler juga mengambil tempahan di seluruh Malaysia. Nak order sikit nak order banyak contact je Print Kaler sedia membantu.

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam

Print Kaler menawarkan service printing baju yang terbaik dengan pelbagai design baju mengikut design anda sendiri dengan kualiti yang pasti terbaik. Yang PENTING cetak baju dengan Print Kaler anda akan dapat 3 perkara: 

Cetak Baju termurah!! Cetak baju siap cepat!! Cetak baju kualiti terbaik!!


Sangat berbaloi kalau tempah dapat semua ni kan? Untung membayar dan dapat servis yang macam ni. Bukan cakap kosong tapi rata rata pelanggan Print Kaler sangat berpuas hati dengan servis yang ditawarkan.

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam

Print Kaler adalah sebuah syarikat yang mempunyai pengalaman dalam bidang percetakan dan sulaman berkomputer untuk pakaian. Print Kaler telah beroperasi sejak 2011 lagi dan dari hari ke hari, Print Kaler telah mendapat permintaan yang tinggi daripada pelanggan kerana harganya yang murah dan berkualiti.

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam

Semua pelanggan yang buat tempahan ulangan dan berpuas hati dengan servis Print Kaler makin meningkat. Mereka bukan sahaja menjalankan perniagaan secara offline malah secara online bagi memudahkan pelanggan melihat hasil kerja tangan mereka dan bagi memudahkan pelanggan untuk mendapatkan maklumat.

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam

Print Kaler dimiliki sepenuhnya oleh APS Group Industry Sdn Bhd yang dikendalikan oleh anak muda yang minat dalam cetakan baju bermula dari alam universiti lagi. 

Print Kaler Menawarkan printing Tshirt murah yang terdiri daripada pelbagai jenis material seperti :
- Custom Made Shirt
- Double Interlock ITT
- Double interlock TINT
- French Ribs
- Lacoste CT – 220GSM
- Lacoste TC – 200GSM
- Lacoste CVC – 220GSM / 240GSM
- Microfibre Dry Fit
- Round Neck 100% Cotton – 200GSM
- Stair Cloth (Knitting Corporate TShirt)
- Local – Ready Made T-Shirts

Berikut Adalah Harga Yang DiTawarkan atau boleh rujuk harga disini.
100 – 150 helai : RM9.90 sehelai
151 – 200 helai : RM9.00 sehelai
201 – 250 helai : RM8.50 sehelai
251 – 500 helai : RM8.00 sehelai
501 – 1000 helai : RM7.70 sehelai
1000 helai ke atas : RM7.50 sehelai

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam
Selain menjual t-shirt yang telah siap, Print Kaler juga menawarkan perkhidmatan menjahit mengikut design yang telah diberikan oleh pelanggan seperti :
- Baju korporat / F1 
- Baju muslimah 
- Jaket varsity 
- Baju raglan
- Jaket korporat
- Vest
- Baju chef
- Apron

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam

Print Kaler juga menawarkan perkhidmatan cetakan untuk cenderahati korporat seperti button badge, Woven Bag, topi, tuala, beg, pen dan lain-lain lagi.

print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam

Antara pelanggan-pelanggan yang pernah menggunakan perkhidmatan Print Kaler adalah UMW Equipment,UMW Advantech, UMW Corporation, UiTM, UNISEL, TV3 Bersamamu, UIA, UPM,USM, Perodua ,PDRM, TUDM dan banyak lagi.
print-baju-murah-di-print-kaler-shah-alam
Sekiranya anda ingin membuat sebarang tempahan bolehlah pergi ke Print Kaler di Shah Alam atau layari website mereka di :

APS Group Industry Sdn Bhd
Tingkat 3, Bangunan PTAR 1,
UiTM Shah Alam,
40450,Shah Alam
Selangor
TEL: 013.594.2697
Email: sales@printkaler.com.my
Facebook: Print Kaler
Instagram: @PrintKaler
Twitter: #PrintKaler
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
14 Comments
Share :

14 comments:

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor