Design Logo Calysta's Baby Gourmet

Monday, September 19, 2016


Design logo Calysta's Baby Gourment yang dah lama siap tapi baru sekarang nak masukkan dalam portfolio kat blog. Banyak lagi artwork terperap dalam file, kena susun jadual untuk update dalam blog. Harap-harap jangan ada yang kecam dan bosan dengan entry artwork yang Fiza kongsikan ni. Bila portfolio dah semakin banyak, harap terus dapat mengembangkan bisnes tempahan ni. Pada yang berminat nak tempah tu, boleh emailkan pada Fiza terus. Jangan risau, nak tanya je pun boleh. Fiza tak makan orang pun.

Okay, berbalik pada Design logo ni Fiza gunakan tema warna-warni je sebab produk untuk baby gourmet pun berwarna-warni kan. Letak sudu kat situ sebagai pengganti huruf l dan tambah vector baby untuk nampak lebih menarik. Alhamdulillah, customer terus suka dengan design ni. Siap!



Terima kasih order.

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.