Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Cashout Nuffnang September 2016


Dah dua bulan tak dapat cashout Nuffnang sebab tak cukup. Nak cukupkan pun ambil masa lama sebab earnings sekarang tak macam dulu. Bulan September pun ada 2-3 ketul je dapat CPUV. Walaupun kempen iklan tu lama tapi earnings dia macam tak bertambah pulak tengok. Ke korang pun sama juga macam tu?


Bulan September ni la baru dapat cashout. Itupun cukup makan lebih sikit je. Cara Fiza, asal cukup terus cashout je. Walaupun kecewa sikit, takpelah mungkin rezeki di tempat lain pula kan dan anggap je rezeki orang lain pulak. Gitu! tak payah nak kecewa sangat lah kan. Kita usaha tempat lain pula. Mana tahu lebih banyak dapat rezeki.

Malu-malu pulak Nuffnang nak bagi banyak CPUV bulan September ni. Nak merajuk dengan nuffnang lah macam ni. Mana tahu lepas ni dapat lebih ke kan? Bagi yang dah cashout tu, sama-samalah kita menunggu cheque sebulan lebih lagi ye. Semoga kita semua dimurahkan rezeki dalam dunia blogging ni.

As stated in Nuffnang payment policy, Nuffnang pays its members 30 days (60 days for Ordinary) after every end of the month from their cashout request date for Glitterati members. Upon then, the cheque will be compiled and sent to the bank for legal processing before delivered to your registered address. The processing and delivering by the bank will take about 2 weeks time. The status will be changed to 'Paid' once the cheque has been sent to you! Hope this clarifies! Thank you and have a nice day!-Nuffnang

Post a Comment

5 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.