Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Design Blog Aloha Iman


Lama tak membebel pasal artwork. Rindu pulak! Sekarang dah agak kurang Fiza ambil design blog sebab ramai blogger request design blog yang responsive, SEO template semua tu. Jadi Fiza cadangkan mereka download mana-mana yang FREE. Kemudian yang nak tempah pun Fiza kena tengok dulu design yang mereka nak. Kalau nak design yang tak mampu Fiza buat memang Fiza terpaksa tolak le. Tak pasal-pasal nanti Fiza tak tidur malam siapkan kerja. Kesihatan perlu di jaga juga.

Jadinya yang mana Fiza mampu buat Fiza ambil. Salah satu tempahan yang dah lama juga siap ni dalam beberapa minggu lepas. Design untuk blog Aloha Iman yang bertemakan warna pink dan purple. Tuan blog minta ada bunga rose dan butterfly. Buat punya buat, hasilnya seperti kat bawah ni. Amacam okay tak? Masih lagi mementingkan kekemasan dan tak terlalu sarat. Tuan blog pun suka. Legaaaa... 


Untuk full view, korang boleh terjah blog
www.alohaiman.blogspot.com

Post a Comment

2 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.