Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Bulan 9


Selamat pagi! Dua tiga hari ni bangun pagi rasa sejuk je sebab sekarang dah masuk musim sejuk. Eh, malaysia ada musim sejuk ke? Musim hujan le, tak kan musim salji pula kan. Alhamdulillah, seronok dengan perubahan cuaca ni. Sejuk bumi seketika.

Ramai yang menanti bulan 9 ni kan. Umat islam bakal menyambut Hari Raya Aidil Adha tak lama lagi disusuli dengan cuti sekolah seminggu. Sakanlah bercuti sambung cuti raya tu. Mesti semua dah plan nak sambung bercuti kemana. Tak pun cuti raya lama kat kampung. Jarang benar cuti raya haji dapat cuti lama-lama kan. Biasanya cuti sehari dua je. Walaupun orang kata sambutan Raya Aidil Adha ( Raya Haji ) ni tak semeriah Raya Aidilfitri tapi bagi Fiza sama je meriahnya. Tahun ni inshaAllah akan beraya di Johor.



16 September cuti lagi sempena Hari Malaysia. Wahh, memang menarik tu untuk sambung cuti kan dari raya haji tu. Apepun plan cuti dengan bijak dan teratur ye.

Untuk bulan 9 ni, harap- harap prestasi blog terus meningkat. Semoga tuan blog ni rajin dan banyak idea nak update entri setiap hari. Semoga bertambah rezeki dalam blog ni. Aaminnn...

Post a Comment

10 Comments

  1. CEpat sgt masa skrg berlalu :') Aminnnn :)

    ReplyDelete
  2. haah sekejap dah bulan 9 kan fizah. bulan ni ada 2x cuti raya haji dan hari malaysia. layan anak2 kat rumah jer ;)

    ReplyDelete
  3. yeay..minggu depan banyak cuti..macam terus nak sambung cuti sampai 16 september je

    ReplyDelete
  4. raya tahun ni masih di Kelantan..balik semingu, raya sakan..hehehee

    ReplyDelete
  5. singgah pagi...🌹
    insyaÁllah....

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah mudah2an September memberi sinar baharu :)

    ReplyDelete
  7. banyak pula cuti bulan ni yer :)

    ReplyDelete
  8. cantiknya. pija taknak amik tempahan buat kalendar ke? kalau ada ingat nak buat satu tahun depan. cantik plak :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.