Premium Chaleef Cookies

Thursday, September 29, 2016


Hai peminat cookies! Korang mesti akan mula minat cookies selepas korang rasa premium Chaleef Cookies ni yang dibuat dengan kasih sayang yang melimpah ruah. Sebab tu rasanya sedap! Chocolate chip nya cair di mulut dan cookies yang rangup. Rasa satu mesti nak habiskan sebalang. Selain rangup, rasanya just nice sedang-sedang je manisnya. Sesuai untuk kanak-kanak dan juga dewasa. Budak-budak mesti suka sebab ada coklat.

Pada Fiza rasanya macam rasa kopi sikit dan tambah dengan coklat tu memang menaikkan selera kalau makan satu nak lagi dan lagi. Hadap sorang sebalang ni pun boleh habis kot. 


Untuk pengetahuan semua, handmade/homemade premium Chaleef Cookies ni dibuat oleh Chef Wawa yang dah menuntut ilmu dalam memasak pelbagai jenis makanan dan pelbagai course. Chaleef Cookies baru je lagi di pasaran. Kalau orang Seremban/Bangi nak beli, boleh rasa dulu dan Cash on Deposit. Untuk pengeposan Fiza boleh buat tapi risau kalau cookies ni hancur je. Jadi, untuk mengekalkan rasa dan struktur cookies tu lebih selamat rasanya COD je.

Baru je restock ni. Kalau korang nak, kena tempah awal-awal sebelum kehabisan. Kalau habis, kena tunggu stock baru lagi nampaknya.



RM15/ sebalang
Whatsapp order : 012-9072776


2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.