Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Top 10 Komentator Julai & Ogos 2016


Tahniah untuk Top 10 komentator bulan Julai dan Ogos! Belek punya belek sekarang  komen tak berapa nak banyak. Mungkin juga sebab jarang update entri ataupun topik kurang menarik ataupun juga kekangan masa untuk berblogwalking ke blog lain. Maka, tiada kunjungan balas. Ada masa Fiza balas kunjungan ye. Alhamdulillah dari segi traffik masih maintain. Komen pun salah satu kepentingan dalam blog. Kadang-kadang Fiza pun tak berkesempatan nak komen banyak kat blog lain. Apapun Fiza ucapkan Terima kasih banyak-banyak kepada mereka yang sudi singgah dan memberikan komen dalam setiap entri. Tak lupa juga untuk silent readers yang rajin singgah.


1. Siti Rohaida Yusof (56)
www.kisahsidairy.com

2. azizah green line (35)
www.nurazizahyahaya.blogspot.my

3. Akif Imtiyaz (17)
www.akifimtiyaz.com

4. nuyui a.k.a miss YUI (16)
www.nusha1706.blogspot.my

5. Muhammad Khairuddin Lim (13)
www.kakitravelkhairuddin.blogspot.my

6. Azura Aziz (6)
www.myalycia.blogspot.my

7. Nurzakiah Hanum (6)
www.anumkhairil.blogspot.my

8. Inani Hazwani (5)
www.anumkhairil.blogspot.my

9. Yatie Owner (5)
www.mrsyatie.blogspot.my

10. adianiez AIDA (5)
www.adianiez.com


Post a Comment

11 Comments

  1. eh..nama kita ada di atas nun....heheheheheeee

    ReplyDelete
  2. wa. PG pun ada terselit kat situ no. 9. hehe. terima kasih a'a :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada rakan blogger yang tepilih :D

    ReplyDelete
  4. ohh masih tersenarai. ingatkan dah tak senarai dah sbb bulan 8 mmg bz + blog pun kena block kat opis..

    ReplyDelete
  5. ehh yui ada ea..hihihi.. xsgka.. moga terus rjin utk terjah setiap blog yg ada..

    ReplyDelete
  6. jarang-jarang tinggal jejak di sini... and now... i'm back !! :P

    ReplyDelete
  7. terbaik la.ternyata semuanya rajin rajin belaka :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.