Ranking Alexa Azhafizah.com September 2016

Friday, September 30, 2016


Macam biasa rutin hujung bulan update ranking Alexa azhafizah.com untuk bulan September 2016. Perlulah ada rekod untuk blog sendiri dengan harapan akan datang prestasi blog dapat dipertingkatkan lagi. Ada blogger yang tak pentingkan ranking alexa ni. Tapi pada Fiza, apa-apa yang berkaitan dengan blog semuanya pun penting dan perlu di ambil kira.

Dulu pernah berjaya dapat ranking bawah 1000 dalam Malaysia tapi sekarang macam jauhhhh sangat nak sampai tahap tu semula. Walaupun jauh, gigih juga nak kejar sampai tahap tu. Usaha dan terus usaha, lama-lama nanti dapat jugak kan. InshaAllah.

Untuk bulan September ni, jumlah ranking alexa Fiza menurun tapi dari tanda hijau ada kenaikan 50, 514. Selagi masih hijau, takde lah risau sangat. Kalau dah tanda merah tu, kena pandai-pandailah usaha naikkan rank.


Statistik Ranking Alexa azhafizah.com January 2016 - Ogos 2016

January 2016
Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

March 2016
Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

April 2016
Global Rank : 432, 991
Rank in Malaysia : 6, 230

May 2016
Global Rank : 468, 731
Rank in Malaysia : 4, 594

June 2016
Global Rank : 524, 947
Rank in Malaysia : 4, 485

July 2016
Global Rank : 432, 309
Rank in Malaysia : 3, 297

Ogos 2016
Global Rank : 453, 040
Rank in Malaysia : 4, 919

September 2016
Global Rank : 474, 433
Rank in Malaysia : 5, 913

Check rank Blog >>www.alexa.com

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.