Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Design Sticker Label Kambing Perap


Masih bersemangat lagi nak update entry artwork untuk penuhkan portfolio 2016 ni. Eloklah update masa tengah rajin. Nanti dah malas susah pula kalau customer nak tengok contoh-contoh yang dah ada kan. Design ni tak sepenuhnya dari Fiza. Kiranya design di lakarkan oleh customer dan Fiza menyiapkan design daripada lakaran yang di berikan.

Customer memilih design yang simple je, yang penting maklumat penting perlu ada. Tema warna pilihan adalah kuning hitam. Memang kena betul kombinasi dua warna ni. Icon kambing kecil di tambah atas permintaan customer. Eh, nampak comel pula ada kat situ kan. Siap tempahan design sticker label kambing perap ni.


Terima kasih order. Printing pun dah siap dan selamat sampai ke tangan customer. Terima kasih kongsikan gambar ni. Kalau korang berminat nak membeli, boleh contact number yang Fiza kongsikan dalam gambar tu.


Kredit foto : Customer

Sticker jenis glossy, tempahan 200pcs.

Post a Comment

1 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.