Header Ads

Latest Update
recent

Tragedi Oktober


Hello Oktober! Sebut je oktober terus teringat lagu Awie Tragedi Oktober tu. Setakat ni bulan oktober takde tragedi yang best atau kenangan yang tak best. Jadi, takde tragedi oktober untuk Fiza. Cuma yang bestnya  awal bulan Oktober (hari ni) ada short weekend trip dengan keluarga mertua. Semoga segala urusan dipermudahkan dan perjalanan selamat pergi dan balik. Harap-harap tak berhadapan dengan jammed sebab cuti long weekend sampai isnin kan. 

Banyak juga cuti bulan oktober ni. 2 bulan lagi dah nak masuk tahun baru. Ohh dah mula rindu dengan tahun 2016 ni. Apa yang Fiza harap pada hari-hari yang mendatang adalah sesuatu yang lebih baik dan menanti berita baik. 



Selamat enjoy bulan oktober!

No comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.