Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Ranking Alexa Azhafizah.com Ogos 2016


Sebelum bulan Ogos berakhir, moh le kita check ranking alexa untuk bulan Ogos ni. Naik ke tidak? Frust untuk ke berapa kali ntah sebab jumlahnya makin besar. Untuk globaral dan rank in Malaysia pun sama menurun ranking tu. Nasiblah kan bila blog tak berapa nak performance bulan Ogos ni. Tapi takpe masih dalam kedudukan yang agak bagus juga cuma kena berusaha lagi lah untuk mengecil jumlahnya kepada yang lebih baik.

Walaupun jumlahnya menurun tapi bila label tu berwarna hijau tandanya rank naik sebanyak 15, 691. Kira okaylah tu dapat tebus kekecewaan sikit kan.

Statistik Ranking Alexa azhafizah.com January 2016 - Ogos 2016

January 2016
Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

March 2016
Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

April 2016
Global Rank : 432, 991
Rank in Malaysia : 6, 230

May 2016
Global Rank : 468, 731
Rank in Malaysia : 4, 594

June 2016
Global Rank : 524, 947
Rank in Malaysia : 4, 485

July 2016
Global Rank : 432, 309
Rank in Malaysia : 3, 297

Ogos 2016
Global Rank : 453, 040
Rank in Malaysia : 4, 919

Check rank Blog >>www.alexa.com


Post a Comment

5 Comments

  1. takpe, masih pada tahap yg terbaik tu ;)

    ReplyDelete
  2. ada juga pasang surutnya kan...tp pape pun all the best...

    ReplyDelete
  3. nampak macam turun sikit yer.... semoga fiza terus konsisten dalam dunia blogging :)

    ReplyDelete
  4. perghh gila kentang. memang terbaik mentor afzal ni :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.