Women Desiree Essential Cream (WDEC) Krim Hormon Ajaib

Thursday, November 05, 2015

Women Desiree Essential Cream (WDEC) Krim Hormon Ajaib kecil je packaging dia tapi tahan lama sebab pakai sikit hanya perlu calit calit je di bahagian tertentu. Krim hormon WDEC ni rahsia wanita untuk menyelesaikan pelbagai masalah wanita untuk kelihatan lebih cantik dan tampil yakin.


Krim Hormon Ajaib WDEC ni pelbagai guna ye. Mula mula Fiza macam tak percaya jugak sebab main calit calit je macamana nak berkesan ye tak? Rupanya memang betul betul berkesan sebab krim ni mudah meresap menggunakan BIO teknologi Nano. Pulak tu boleh guna untuk macam macam masalah wanita.

  • Masalah hormon 
  • Masalah Nafsu untuk bersama
  • Mengurangkan Masalah Keguguran Rambut
  • Masalah migrain
  • Masalah Resedung
  • Masalah Isomnia
  • Masalah Rabun
  • Masalah Bibir gelap / Kering / Lebam
  • Masalah Pipi Pau & untuk dapatkan Vie-Shape Wajah
  • Masalah kulit gelap & ingin mencerah seluruh badan
  • Masalah Eyebag
  • Masalah Jerawat
  • Masalah Jeragat
  • Masalah Tona Tidak Sekata & Kulit Kusam
  • Masalah Berat Badan / Merampingkan Pinggang / Mengempiskan Perut / Dapatkan Body idaman
  • Masalah Underweight
  • Masalah Sembelit
  • Masalah Stretchmark di Perut
  • Masalah Tumit Kaki Pecah
  • Masalah Kuku Rapuh
  • Masalah Sex yang Dingin
  • Masalah Kulit Wajah yang Kasar
  • Masalah Period
  • Masalah Untuk Mendapatkan Zuriat / Baby
  • Masalah Kulit Allergic / Eczema / Penyakit Kulit Lain
  • Masalah Kencing Manis
  • Masalah Tiroid
  • Masalah gastric
  • Masalah Angin Dalam Badan / Medu
  • Pesakit Cancer
  • Pelbagai masalah lain lagi (1001 in 1)
Uishhh banyak kegunaannya kan.

Fungsi Utama WDEC

✔ Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda
✔ Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit
✔ Membuat kulit cerah seperti semulajadi
✔ Mencegah kulit dari kusam
✔ Menyamarkan garis halus
✔ Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
✔ Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular
✔ Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
✔ Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
✔ Meremajakan kulit anda
✔ Menstabilkan hormon dalam badan anda
✔ Mengawal tahap STRESS anda
✔ Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
✔ Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
✔ Menaikkan seri wajah
✔ Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur
✔ Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
✔ Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi
✔ Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
✔ Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
✔ Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
✔ Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot

http://www.azhafizah.com/

Cara Penggunaan Dan Kesan WDEC

  • Amalkan sapuan 2 kali sehari selepas mandi
  • Tidak perlu sapu tebal-tebal. Hanya sapu nipis² je
  • Sapu pada nadi-nadi. Boleh sapu pada tempat-tempat seperti muka, leher, tengkuk , ketiak , payudara, lengan , perut , pinggul serta pangkal peha.
  • Krim mudah meresap dgn BIO teknologi Nano.
  • Setiap pengguna akan mendapat kepuasan dan hasil yang baik.
  • Kesan paling cepat Seminit & Jika digunakan secara Teratur akan nampak kurang dari 3 HARI
http://www.azhafizah.com/

Kalau nak guna sesuatu produk tu Fiza suka bau dulu. Kalau bau sedap memang Fiza ni rajin nak pakai. Kalau sebaliknya memang kurang sikit nak pakai. Bau WDEC ni bau wangi. Kalau boleh nak pakai macam losyen. Nanti habis pulak sedangkan krim ni calit calit sikit je.

Lagi lagi disapu lepas mandi tu. Memang wangilah kan. Lagi satu Fiza memang suka produk yang pelbagai guna sebab senang pakai satu produk je tak perlu nak beli macam² kan. Bercakap pasal kesannya. Memang Fiza puas hati. Kulit muka tegang dan anjal. Begitu juga bahagian lain. Selamat tinggal kedutan. Bekas jerawat pun makin pudar.

http://www.azhafizah.com/

Kandungan WDEC

Punica Granatum Extract
Membantu masalah radang perut, membantu melegakan cirit birit. Malah ia juga membantu mengurangkan tekanan darah tinggi. Pesakit Anaemia atau kurang darah juga mendapat manfaat daripada buah delima. Delima juga sangat berkesan untuk menangani masalah darah gemuruh Dan panik

Soy Protein
Membantu melindungi kulit daripada kerosakan Dan anti-penuaan. soya juga boleh mencerahkan kulit yang diingini oleh wanita yang mempunyai warna kulit yang tidak sekata Dan masalah kulit kusam yang disebabkan oleh sinaran matahari.

Soy Isoflavanoes
Melancarkan metabolism, melancarkan pencernaan, memberi nutrisi lengkap, meningkatkan system imunisani, menguatkan struktur matriks tulang, menstabilkan tekanan darah, menurunkan kadar kolesterol darah, menstabilkan kadar gula dalam darah, mencegah obesiti, mencegah penyakit ginjal mengurangi gejala jantung koroner (kardiovaskular) , mengurangi gejala stroke, mengurangi gejala sakit urat, menghilangkan rasa lelah dan lesu, mengurangi gejala menopaus, memperlambatkan penuaan sel,mencegah pertumbuhan kanser, terutama kanser payudara dan prostat & akan menambah daya ingatan dengan meningkatkan fungsi kognitif

Vitamin A
Mengurangkan kedutan, menyembuh luka, menjadikan kulit licin dan sekata, mengurangkan tompok coklat dan pigmentasi, mengurangkan pengeluaran sebum dan merawat jerawat

Vitamin C
Membantu mengurangkan garis-garis halus, larut dan kedutan. Malah ia berupaya memusnahkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel dan keanjalan kulit, justeru memperbaiki rupa keseluruhan dan kesihatan kulit

Vitamin E
Membantu mengurangkan kulit rosak akibat pancaran matahari (sunburn) mencegah tanda- tanda penuan serta memiliki ciri-ciri pelembap kulit yang sangat baik. Ia juga membantu untuk mengelakkan kehilangan air pada kulit dan meningkatkan kandungan kelembapan semulajadi kulit

Trifolium Pratense Blossom Extract
Ia dapat merawat gangguan kitaran haid, kesakitan semasa haid (sengugut), pendarahan uterin dan penyakit lain. Ia juga sangat sesuai untuk mengatasi gejala putus haid (menopause)

Pueraria Mirifica
Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut, menambah saiz payudara, menegangkan payudara dan punggung, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit (awet muda), melambatkan proses penuaan, melangsingkan badan, menghalang jangkitan pada vagina Dan pundi kencing, membantu pertumbuhan rambut, mengetatkan vagina, mengurangkan migraine Dan mengah, mengatasi masalah sukar tidur (insomnia)

Rose Damascena Flower Oil
Digunakan sama ada sebagai ekstrak (dihancurkan dalam minyak jojoba dalam tempoh 4 minggu) atau sebagai minyak pati tulen. Dengan kualiti anestetik sederhana, ia boleh membantu melegakan rengsaan kulit, manakala aromanya adalah satu-satunya yang berharga Dan berkualiti

Rose Arometerapi
Ia dapat menciptakan suasana romantis Dan penuh ghairah, memperbaiki metabolisme Dan system meringankan kepekaan kulit sensitif Dan elergi


Siapa Yang Boleh Menggunakan WDEC

Ibu Hamil
Ibu Dalam Pantang
Ibu Menyusu / Bfeed Mommy
Pesakit Cancer
Pesakit Fabroid
Kiranya semua jenis Penyakit
Lelaki juga boleh guna TETAPI Focus hanya untuk WANITA sahaja
Kanak-Kanak

Maklumat Ringkas WDEC

Sejenis Krim Hormon
Bukan skincare , Bukan supplement , Bukan pills or kapsul
Color : White
Bau : Lavender dan Bau agak kuat sikit berbanding sebelum ini
Texture : Likat dan Tak Tumpah
Perkilangan Bertaraf GMP
Product Keluaran Bumiputera
Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) 
15gm (Untuk Kegunaan selama 3-5 Minggu)


Harga WDEC di kotak
RM95 SM | RM100 SS
Untuk harga istimewa Boleh buat pembelian
*sila sebutkan nama Blog Sihatimerahjambu

Whatsapp : 0123752145
Blog : www.intanbeautycenter2.blogspot.my
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre

3 comments

  1. err ni utk lelaki ke pompuan ni pija? calit kat bahagian tertentu? err kat buku lali @ siku boleh ke? huhu. bnyak betul manfaatnya. seyes ke ni?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.