Tempahan Design Watermark Lea Azleeya

Saturday, November 05, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Selamat hari Sabtu! Sunyi je blog hari ni. Biasalah kan hujung minggu ada banyak aktiviti memang tak menjengah sangat blog ni. Tapi update juga lah, mana tahu ada yang free datang singgah ke blog kan. Hujung minggu pun kita update santai dan pendek je la. Panjang-panjang nanti malas nak baca. Tapi ada je yang memang suak membaca even entry panjang mana pun.

Okaylah, tak nak membebel panjang walaupun perempuan ni suka membebel. Kann..ngaku je la. Latest artwork Fiza tempahan design watermark untuk blogger Lea Azleeya. Rasanya dah kali ketiga atau keempat Lea tempah dengan Fiza. Untuk watermark Lea kali ni simple tapi ada style. Kalau order watermark macam ni hitam putih biasa Fiza akan berikan empat jenis iaitu hitam, putih, putih opacity 60% dan hitam opacity 60% yang boleh disesuaikan mengikut warna background. Kalau background hitam, gunalah warna putih. Gitulah contohnya. 



Terima kasih Lea
www.leaazleeya.com
With Love, Sihatimerahjambu

6 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.