Koleksi Pensil Kayu

Zaman sekolah tadika je guna pensil kayu ni. Zaman sekolah rendah dan menengah dah jarang guna pensil kayu, guna pensil tekan tekan je. Sekarang baru perasan macam banyak pulak pensil kayu dalam pen holder tu. Rasanya pensil kayu dah boleh buat koleksi dah. Jarang guna tapi suka pulak mengasah sam…

Ranking Alexa azhafizah.com November 2015

Ranking Alexa azhafizah.com November 2015 nampaknya jatuh tergolek dari ranking sebelum ni. Nak kata tak ber update, update je selalu tapi masih bertanda warna merah tu. Banyak pulak tu jatuhnya. Redha je la kan. Yang penting dah usaha apa yang patut. Kena usaha lebih la kalau macam ni gayanya untu…

NYX Soft Matte Lip Cream : Stockholm

Bila dah banyak stok lipstick warna terang dan gelap. Haruslah kena ada tona warna yang slow sikit. So bolehlah pakai ikut kesesuaian kan. Dalam banyak² code warna nude colour, Fiza pilih NYX Soft Matte Lip Cream (SLMC) 02 Stockholm.
Applicator dalamnya berbentuk daun dengan 180' fleksibiliti.…

Meggi Sayur

Kalau dah namanya suka sayur, segala menu apa pun nak letak sayur. Rasanya tak pelik kot kalau makan megi letak pelbagai jenis sayur. Kalau boleh semua jenis sayur yang ada dalam stok Fiza nak letak.
Rare tak kalau Fiza letak sayur kacang botol ni. Tambah cendawan sikit. Sayur sawi tu dah biasa na…

Tempat Menarik di Negeri Sembilan

Ada yang sedang bercuti ke? Atau tengah merancang nak bercuti ke mana. Kalau ada rasa rasa nak ke Negeri Sembilan. Bolehlah pilih antara tempat tempat menarik di Negeri Sembilan. Negeri Sembilan ni walaupun kecil tapi banyak tempat tempat percutian yang menarik tau!

Cuma Fiza belum explore habis …
back to top