Menu Minum Petang Yang Simple dan Super Sedap!

Friday, October 16, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kemain puji melambung menu minum petang dia kan? Inilah dia Menu Minum Petang Yang Simple dan Super Sedap! Gabungan biskut jacobs weetameal yang memang sedap dan dengan coklat nutella yang memang awesome. Dia punya nikmat rasa tu memang speechless.

http://www.azhafizah.com/

Rasa satu pasti nak lagi, lagi dan lagi..Punah makanan seimbang macam ni. So bila makan tu kena beringat walaupun sedap. Nanti menyesal kemudian hari menjawab la sendiri ye. Menu yang bukan mak mak je suka. Budak budak lagilah suka. Buat breakfast pun bagus ni.
With Love, Sihatimerahjambu

6 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.