Kiub Ais Bentuk Hati @ Love

Wednesday, October 07, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Tambah selera nak minum bila ada kiub ais bentuk hati @ love @ heart ni. Nampak kasih sayang lebih dalam minuman tu..Eh, jiwang tetiba pulak kan. Sebelum ni takde kisah bentuk apa pun asalkan ada ais kiub tapi sejak ada kiub ais love ni. Nak kiub ais ni je.. dah kenapa?? 

kiub-ais-bentuk-hati-love

Mould @ acuan ais kiub ni dapat free je pun dengan pembelian Sunquick Gold Special Blend. Kebetulan memang nak beli stock sunquick. Ada pulak free mould ice cube. Memang rezeki tu. Terus grab je sebab yang single tanpa gift pun takde. Takde pilihan. Lagipun memang bagus ada free mould ice cube ni. Senang guna mould yang ni. Lebih flexible dan lebih mudah nak keluarkan ais kiub tu.

kiub-ais-bentuk-hati-love

Bertambah manis tau kalau dimasukkan dalam minuman. Bertambah kasih sayang kalau buat air untuk orang yang tersayang..cewahhh..Siapalah yang tak jatuh cinta kalau camni kan.

kiub-ais-bentuk-hati-love

Confirm ada yang nak beli sunquick gold lepas ni :p
With Love, Sihatimerahjambu

7 comments

  1. macam macam skg nih..nnti lepas nih bentuk apa pulak..hehe.

    ReplyDelete
  2. wah menarik ni....buat acuan agar2 pun comel juga ni fiza..dapat 15 biji love...

    ReplyDelete
  3. agak2 kan kalu dapat bentuk macam nie, tak dan beku ais... anak2 dok buka peti ais jer nak tengok ais bentuk hati :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.