Rahsia Kaya Semasa Belajar

Wednesday, October 28, 2015

Bagi seorang pelajar yang suka berniaga semasa belajar itu adalah langkah yang bijak dan memang perlu dilakukan oleh pelajar. Bukan ape, memandangkan zaman sekarang zaman duit kita perlu ada rancangan awal sebelum menjadi graduan kena ada backup plan. Lagipun zaman sekarang susah nak cari kerja dan ramai membuat perniagaan sendiri.


Bukan semua orang minat berniaga dan belajar pun lain lain bidang kan. Tapi bagi yang suka berniaga nak untung lebih mengapa tidak mencuba berniaga kan. Jika kita mulakan perniaagan semasa belajar nanti bila dah grad sementara cari pekerjaan, kita dah ada income sendiri.

Cara ni juga dapat mengurangkan jumlah pengangguran selepas graduan dan cara yang bijak untuk membayar hutang PTPTN. Nanti tak pasal pasal kena black listed kalau tak bayar.

Dengan jumlah pengangguran yang tinggi dan keadaan ekonomi yang tidak stabil ni, takde pilihan selain dari memulakan bisnes. Tapi kenapa perlu tunggu sehingga tamat belajar di universiti dahulu. Mulakan sekarang di universiti anda.

Untuk itu, Mulakan belajar menguruskan perniagaan sendiri dari sekarang. Caranya mudah dengan mendapatkan Video CD Seminar Rahsia Kaya @ Kampus khas yang mengandungi strategi perniagaan yang betul dan menjana pendapat yang lumayan. Kalau tak tahu nak mulakan dari mana, sila dapatkan segera.


Kelebihan Seminar Rahsia Kaya @ Kampus
  •  Anda akan didedahkan dengan maklumat didalam bentuk video yang berdurasi hampir 6 JAM!!
  •  Anda akan didedahkan dengan teknik latihan Intensif untuk “install” minda Jutawan didalam minda anda.
  •  Anda akan didedahkan dengan teknik Rahsia untuk menarik Kekayaan & Kejayaan dengan hanya menggunakan minda.
  •  Teknik “Solid Rock” untuk memastikan bisnes yang bakal anda bina mencapai 99% kejayaan dengan mengaplikasikan formula MISTIK.
  •  Teknik Rahsia untuk membantu anda menyerap segala ilmu Rahsia perniagaan dengan lebih pantas melalui teknik yang dinamakan “Accelerated Learning Technique”.
  •  Teknik untuk mengautomasikan bisnes anda 100%.
  •  Teknik Rahsia untuk membina bisnes yang berjaya di kampus dan menjadi legasi bisnes anda walaupun sudah tamat belajar nanti.
  •  Teknik membina kabel yang besar dengan Illahi supaya anda dapat menarik impian anda menjadi kenyataan dengan lebih pantas.
  •  Anda akan dibongkarkan dengan 39 jenis perniagaan yang ideal di universiti. Pilih dan try je!
Dengan hanya RM 47, anda memiliki segala yang diperlukan untuk membina kekayaan sejak dari kampus anda lagi! Berbaloi kan. Modal sikit tapi untung banyak. Nak tak nak je lah. Harap perkongsian ni dapat membantu pelajar yang suka buat bisnes tapi tak tahu nak mula dari mana dan tak tahu nak buat bisnes apa.

Dari testimoni pelajar yang telah berjaya.

Bagaimana anda nak jadi kaya dan berjaya sebelum meninggalkan universiti. Bermula Sekarang!

Klik Sini Untuk pembelian 

1 comment

  1. zaman skang mudah, fiza.
    ada internet. berniaga online. tak perlu byk masa offline.
    tak ganggu study.
    zama aida belajar dulu lom berleluasa internet.
    memang susah la nak berniaga.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.