Resepi Kuih Raya

Tuesday, July 08, 2014

Nak raya ni kalau takde kuih raya tak meriah. Bagi yang rajin buat kuih raya mesti mencari cari resepi kuih raya kan. Meh sini Fiza nak share E-Book Resepi Kuih Raya yang sangat membantu korang untuk hasilkan kuih raya yang sedap lagi menyelerakan. Tak perlu lagi nak cari resepi lain. Kat dalam E-Book resepi kuih raya ni memang ada banyak 101 jenis kuih raya tu.

So korang boleh dapatkan  E book 101 Resepi Kuih raya ni. Click Banner bawah ni atau [KLIK SINI]


Tahun ni tengah berkira kira nak buat kuih raya sendiri ke nak beli. Kena tengok budget dan kena tengok masa jugak. Kalau takde masa nak buat, kena beli je la..Kalau lebih masa lebih budget bolehlah membuat. Dah tu kena tengok jugak rajin tak rajin nak buat...huihh..dilemma betul nak menyiapkan kuih raya ni.. Errr..baru seminggu lebih puasa kot dah fikir kuih raya?Eh takpe..persiapan awal kan.

20 comments

  1. senang dah sekarang dengan ada nya ebook nie

    ReplyDelete
  2. tq sharing boleh tgk jer la..oven xdak d umah..

    ReplyDelete
  3. memang sangat senang bila dah ada ebook resepi ni tapi tak berapa nak senang menyediakannya hihihihi, saya kena panggil aura membakar datang dengan cepat ni :)

    ReplyDelete
  4. makin senang dan canggih dah skrg ni.. semua dihujung jari

    ReplyDelete
  5. terima kasih berkongsi...bole la kira2 nak buat kuih apa...saya belum plan pon lagi ni...heheh

    ReplyDelete
  6. dah lama tak buat kuih raya..best jugak kalau dapat buat, tapi oven kat rumah pun rosak..huhu

    ReplyDelete
  7. salam. wahhh makin mudah la lepas ni kan sis...just tengok kat ebook..tak perlu nak tercari cari resepi lagi hehhe

    ReplyDelete
  8. wah dah ada ebook ;) makin senanglah

    ReplyDelete
  9. Tau makan je... Buat on de way.. hee :D

    ReplyDelete
  10. Lama tak buat kuih raya ...Biasa akak tempah jer Fiza..

    ReplyDelete
  11. macam2 skang ni..sume senang nak dapat..yg penting rajin je kan..hihi

    ReplyDelete
  12. Plan nk buat sendiri.. Entah jadi ke tidak..

    ReplyDelete
  13. Buat sendiri lagi BEST kan??? tapi Kak Lya ni tak menyempat jenis susah sikit nak main2 kuih ni huhuhu

    ReplyDelete
  14. Mudah sikit nak buat kuih raya bila dah ada buku..

    ReplyDelete
  15. planning nak buat sendiri juga this year :D

    ReplyDelete
  16. hai tuan blog, sebenarnya nak cerita, dalam whatsapp group family ada sorang share link resipi.
    Bila baca betul-betul rupanya dari blog ini. Tahniah. dan tahniah sekali lagi kerana berada bawah 1k rank alexa.
    Hebat

    ReplyDelete
  17. Dh bpe thun x buat kuih raya sndiri.. Bestnya ada e book ni..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.