Cactus PINK

Saturday, July 12, 2014

Seronok hirup udara kat kampung ni. So fresh!!!! Paling best bila keluar rumah tengok pokok bunga mak keliling rumah. Dah macam taman bunga pun boleh. Salah satu hobi mak suka tanam bunga especially orkid dan cactus. Memang suka betul dia kumpul dan tanam.


Haritu masa pergi bercuti kat cameron highlands mak kirim cactus. Salah satu cactus yang Fiza pilih cactus PINK ni. Ada banyak warna lain jugak tapi beli warna pink je. Then beli jugak cactus yang unik2 kat sane. Bila dah pindah pasu bunga ni,senang sikit nak membesar kan. Kalau dah bercambah nanti mesti lagi cantik kan. 

16 comments

  1. lama giler tak bela pokok kaktus. huhu. kaktus pokok yang paling senang dijaga kan fiza :)

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah mentang2 ler suka PINK hehehe ..Kak Lya ada jugak tapi warna HIJAU jer ..Takder yang pinky pinky hahahhaa .......Nampak comel jer .,.nak cari jugak la spesis camni

    ReplyDelete
  3. bestnya hobi tanam2 ni.hehe.. cantikwarna pink..

    ReplyDelete
  4. wahh..pink lagikkk..akak ni tgn xreti nk jaga bunga2 ni..dulu yg beli kt cameron pun mati camtu je..rajin mak fiza..

    ReplyDelete
  5. Cantikla lya tak pernah lagi nampak kaktus warna ponk ni

    ReplyDelete
  6. oh bunga dia yang pink.ingatkan mmg kaktus tu warna pink :D

    ReplyDelete
  7. cactus pink ni mmg la lawa.....tak terbeli je hari tu...hubby tak suka..huuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  8. comelnyaa..dah tentu2 lah fav Fiza sbb pinky :)

    ReplyDelete
  9. cantiknya hee jemput join :D http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  10. dulu akak de beli kaktus pink nih tp xigt dh riwayat dia

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.