Photography Family Potrait Yang Unik

Sunday, October 18, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kebiasaanya kita tengok photography family potrait mengumpulkan ahli keluarga dalam satu gambar. Kalau nak berkumpul ramai² complete satu family agak susah. Ada yang ada, ada yang takde. So alternatif untuk menyatukan kesemua dalam satu gambar dengan buat cara unik macam kat bawah yang Fiza kongsi ni. 

Idea yang kreatif dan menarik. Rasa nak buat jugaklah macam ni nanti. Nampak rare dan saya sukakannya!

Cara untuk ambil gambar macam ni
  • Perlu ambil gambar di tempat yang sama.
  • Pastikan gambar first ( second last pewaris pegang gambar yang pewaris paling last).
  • Kemudian gambar seterusnya boleh diedit atau kena cuci gambar yang terawal untuk next photoshoot pewaris teratas. *ini dari cara pemerhatian Fiza la. Mungkin korang ada idea lain ke macamana nak create gambar macam ni.
http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/
http://www.azhafizah.com/
sumber dari facebook
Unik, menarik, cantik dan awesome family potrait macam ni. Cool betul idea kreatif ni. Terbaik!

With Love, Sihatimerahjambu

8 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.