Blog Versi TV

Tuesday, October 06, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Bila dah bosan hadap blog versi PC, versi mobile, kita hadap blog versi TV pulak. Kemain besar gap kiri kanan blog tu, sangat tak sesuai view versi TV ni. Lebih selesa versi desktop je muat² je viewnya. Versi TV ni memang agak slow nak explore sebab gune remote kan. Kalau boleh guna mouse dan keyboard memang dah lama view dan blogging guna TV je puas hati besar tapi tak boleh.

Kalau nak menaip memang lambat sebab guna remote. So memang taklah nak berblogging kat sini. kerja jadi lambat gitu cuma macam best je bila boleh view melalu smart TV.

Kekadang tension jugak bila nak tengok cerita online dari website tu, sebab kekadang tu ada yang tak adapt dengan versi TV ni. Smart TV nampak cool tapi tak semua boleh di access dengan view yang cantik melaluinya. 

blog-versi-tv

Fiza memang jarang tengok cerita kat TV tapi lebih kepada TV jadi tempat online je bukan untuk tengok TV. haa gitu..pun boleh.
With Love, Sihatimerahjambu

9 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.