Masalah Susah Follow Blog


Ohhoii... Dah petang baru nak update blog. Almaklumlah sibuk mengalahkan menteri memang macam ni. Ada blogger yang mengalami masalah susah nak follow blog ke? Ke Fiza je yang mengalami masalah ni. Ye lah kan, nak join contest ke giveaway ke semua suruh follow blog. Nanti tak follow tak menepati syarat pulak katanya. 

Setiap kali Fiza cuba follow mesti ada error ni. Tapi rupanya kena cuba banyak kali klik button follow tu sampai berjaya baru boleh follow. Try and error kaedahnya.

Setelah berkali-kali (lebih dari 3 kali) Fiza cuba akhirnya barulah dapat follow. Selepas follow, korang kena refresh blog tu barulah terpampang avatar korang ada dekat followers tu. Itu baru satu blog nak di follow. Kalau syaratnya kena follow 10 blog. Kena gigih lah nak klik follow tu banyak kali baru boleh. Agak menyusahkan juga sistem follow yang baru ni. =__='

Selain follow kat dashboard tu ada cara lain lagi ke untuk memudahkan kerja follow blog ni? Kalau korang tahu, meh la share sikit tips.
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.