Tempahan Design Watermark Rosmiza Ali

Thursday, October 06, 2016


Tempahan design watermark blogger Rosmiza Ali yang dah siap sekali dengan design blog Rosmiza Ali beberapa minggu lepas. Untuk design watermark Rosmiza Ali kali ni Kak Miza request yang simple je. Fiza gunakan font yang jenis fancy dan jelas untuk link blog. Susun elok-elok biar nampak cantik.

Macam biasa kalau watermark simple macam ni Fiza akan berikan warna hitam, putih, blur hitam dan blur putih. Jadi ada 4 jenis watermark design yang sama untuk disesuaikan dengan background gambar. So nanti tak perlu nak adjust setiap kali letak kat gambar, cuma perlu pilih watermark yang sesuai dengan gambar. Okay tak?


Terima kasih order!

3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.