Header Ads

Latest Update
recent

Ranking Alexa Azhafizah.com Oktober 2016


Lewat betul update blog hari ni ye Puan Fiza? Oh..haruslah lewat sebab sibuk dan memerlukan rehat setelah 2 hari hujung minggu teman husband buat kerja. Balik pun dah malam. Jadi, perlukan rehat untuk hari ni dari kerja rutin harian. Tapi bukan berehat mana pun. Kerja rumah tetap kena kerjakan. Cuma berehat dari dunia maya kejap je. Dah petang ni lah ada masa sikit nak menjengah, sampai lupa nak buat jadual update blog sebenarnya. Padahnya mendapatlah ranking alexa yang menurun untuk bulan oktober ni. Sobs sobs..sedih tapi itulah kenyataannya.

Banyak betul menurun sebanyak 91, 371 kali ni dengan warna merah menyerlah tu. Adoiii. agak sakit mata tengok warna merah tu. Kena usaha gigih lagilah nak dapatkan warna hijau balik dan mengecilkan lagi angka ranking tu walaupun kalau di ikutkan sebenarnya angka tu dah mengecil sikit dari bulan lepas.


Takpe takpe, walaupun ranking ada turun sikit tapi pageviews blog Sihatimerahjambu ni dah cecah 15 juta lebih pageviews setakat ni. Alhamdulillah traffik masih maintain cuma tak berkesempatan nak update je. Harap bulan depan bertambah idea dan rajin untuk update blog seperti biasa. Semoga berjaya!

Statistik Ranking Alexa azhafizah.com January 2016 - Ogos 2016

January 2016
Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

March 2016
Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

April 2016
Global Rank : 432, 991
Rank in Malaysia : 6, 230

May 2016
Global Rank : 468, 731
Rank in Malaysia : 4, 594

June 2016
Global Rank : 524, 947
Rank in Malaysia : 4, 485

July 2016
Global Rank : 432, 309
Rank in Malaysia : 3, 297

Ogos 2016
Global Rank : 453, 040
Rank in Malaysia : 4, 919

September 2016
Global Rank : 474, 433
Rank in Malaysia : 4, 617

October 2016
Global Rank : 525, 454
Rank in Malaysia : 5, 913

Check rank Blog >>www.alexa.com

1 comment:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.