Design Logo Group Smule Hyper Rockers Music Mania

Thursday, October 27, 2016


Lately tempahan design bukan tempahan yang biasa buat selalu tu macam header blog, watermark blog dan lain-lain, sekarang dah macam-macam design dah customer tempah. Kira dah meluas juga pengalaman design ni. Rezeki...Alhamdulillah. Minggu lepas dah siap satu design logo untuk Group Smule Hyper Rocker Music Mania tempahan dari bekas blogger yang sekarang tak aktif menjadi blogger. Aktif sebagai smuler rock gitu.

Tema logo dah tentulah bertemakan rock. Jadi, nak tema warna merah, oren dan hitam besertakan api-api gitu. Setelah beberapa draft dan amend design, siaplah logo group smule Hyper Rockers ni. Yang bulatan kosong tu akan diletakkan gambar ahli group, Founder, Leader, Co Leader dan lain-lain.


Sesiapa yang ada group Smule nak tempah logo group, dipersilakan email ye. Terima kasih sudi tempah design Azhafizah Network.

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.