Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Nude Colour Lippie Stix by Colour Pop


Terjebak pulak dengan Lipstick Nude Colour ni. Biasa suka pakai warna yang terang dan gelap sikit. Kali ni biar nampak natural sikit sesekali tukar mood. Dah lama mencari Lippie Stix Colour Pop yang original ni. Kebanyakkannya nak kena pre-order dari oversea. Alahaii lecehlah pulak.. Kebetulan Tya Salmid ada jual. Memang terus order lah. Tapi sebenarnya Fiza nak warna cami dan rayezor. Takde pulak dalam stok Tya. Jadi, Fiza pilihlah warna yang lebih kurang.

Fiza beli dua, kod 06 dan brink. Dah beli dan cuba pakai macam lebih kurang je pulak warnanya. Cuma satu terang sikit satu gelap sikit. Sekarang ni memang suka pakai lipstick jenis matte. 

BAU COKLAT

Kalau nak tahu, fiza suka bau lipstick lippie stix yang berbau coklat ni. Jangan TERmakan sudahlah ye.

STICK

Sebelum ni Fiza gunakan lipstick jenis matte ada applicator tu, sekarang saja nak cuba jenis stick. Senanglah kot dan jimat masa nak pakai lipstick.


Suka sangat dengan kedua-dua warna ni. Cuma matte agak kurang sikit. 

Ada banyak lagi jenis lipstick dan kosmetik yang ada, korang boleh dapatkan di

Facebook : www.facebook.com/smdboutiquecafe
Instagram : www.instagram.com/yicosmetic_


Post a Comment

5 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.