Monopod Stick Pink Murah

Thursday, January 07, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Dah lama beli dan simpan monopod stick. Tak pernah guna lansung sebabnya tak sesuai dengan jenis phone Fiza yang besar gedabak tu. Memang tak boleh muat lansung dengan phone holder tu. Sudahnya simpan je. Sekarang nak let go murah murah je monopod stick ni, tak nak simpan dah.

http://www.azhafizah.com/

Siapa suka pink dan suka selfie tu bolehlah beli ni buat koleksi. Masih ada kotak dan masih okay semuanya.
http://www.azhafizah.com/

Description seperti kat kotak ni.
http://www.azhafizah.com/

Harga RM10
postage RM7 SM | RM10 SS

Kalau berminat boleh whatsapp 011-26651293. Siapa cepat dia dapat.

With Love, Sihatimerahjambu

4 comments

  1. murah yang amat dah tuh..mesti cepat jer orang beli..hehe

    ReplyDelete
  2. comel pulak.. akak ada satu tak pakai gak simpan je.. masa musin monopod keluar kemain mahal tp gagah beli..pink tu cantik lah Fiza tak pernah tengok ada jual kat market.

    ReplyDelete
  3. aida x reti bermonopod :(
    and kebetulan phone aida pun kedabak!
    if sesuai, mesti aida nak beli tu fiza. cantik!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.