Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Dekorasi Peti Ais/Fridge

Hari cuti ni kalau rasa bosan tak tahu nak buat apa, bolehlah mengemas rumah dan buat aktiviti kat rumah je. Kalau rasa peti ais dah lama dan menampakkan kecacatan warna tu, apakata rajinkan diri buat dekorasi peti ais (fridge) yang nampak comel dan cantik

Idea yang menarik dan nampak dapur lebih ceria lagi kan. Tertarik dengan dekorasi chalkboard ni. Bila hitam, tak nampaklah kotornya nanti kan.

http://www.azhafizah.com/

Yang ni, nampak unik tapi sesuai untuk dapur orang bujanglah kot kan. Kalau suri rumah kurang suka design macam ni.
http://www.azhafizah.com/

Yang ni nampak cantik nampak macam kayu, gunakan wallpaper corak kayu. Cantik juga. Kalau rumah kampung nampak sepadan!
http://www.azhafizah.com/

Design ni dah tentu suri rumah suka sebab ada bunga² comel ni. Sesuai untuk dapur yang kecil sebab nampak luas di cat warna putih.
http://www.azhafizah.com/

Gunakan wallpaper stripes gold macam ni pun menarik juga kan.
http://www.azhafizah.com/

Kalau rasa terlebih rajin, buat hiasan dalam sekali macam ni. Nampak ceria pulak dalam peti ais. So kreatif!
http://www.azhafizah.com/
Sumber gambar dari facebook

Post a Comment

5 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.