Shopping Online Zalora

Saturday, January 02, 2016

Rezeki hujung tahun 2015, dapatlah menggunakan voucher dari Zalora sebelum expired date. Pening jugak tak tahu nak shopping apa padahal punyalah banyak untuk di beli sampai rambang² mata nak pilih mana satu kan. Pening bukan sebab apa, sebab voucher ni invalid for non-sale , marketplace items and discounted items. So kena pilih brands yang takde sale sedangkan banyak barang yang ada sale. Boleh je nak beli tapi kena tambah duit lah kan. Rugi pulak voucher tak digunakan sebaik mungkin.

Settle shopping, submit order. Fiza order hari rabu, 30 Dec 2015 pukul 12:55am. Parcel sampai 31 Dec 2015 pukul 12:00pm. Ambil masa dalam sehari lebih untuk sampai. Cepat macam biasa! Good job Zalora dan Gdex! Parcel sampai dengan selamatnya.

Sekarang, Zalora dah sertakan return slip jika barangan yang diterima silap samada salah barang atau silap size dan sebagainya. Baguskan ada macam ni. Customer cuma perlu pos je nanti kalau ada yang silap.


Apa yang Fiza shopping? Fiza shopping untuk husband dan diri sendiri. Husband pilih plain Tshirt Converse.

Dan untuk Fiza, husband suggest beli shades. Fiza ikut je sebab taktahu nak shopping apa. Asyik shopping baju, tudung je kan. So, Fiza pilih ALDO Whitestone Sunglasses. Apa yang menariknya sebab bahagian yang cantik terletak atas hidung tu boleh adjust. So in case kalau tak selesa, boleh adjust je. Then, design dia cukup style pada mata Fiza.



Bingkai yang cantik bercorak leopard.


Tepi bingkai yang style


Terima kasih Zalora! Berbaloi Shopping Online di Zalora.

www.zalora.com.my


6 comments

  1. wahhh bestnyaaa kak fiza. barang best best pulak tuu. sy selalu wonder mcm mana ada blogger boleh dapat voucher zalora? sebab zalora mintak collaboration eah akak? sobb sobbb. blog sy mungkin blog cipisan jee tak mampu nak dpt voucher lagi. tahniah akak!

    ReplyDelete
  2. wow...laju giler...xpernah lagi shopping ngan zalora...

    ReplyDelete
  3. Setakat ini tak pernah bershopping online di website nama- nama hot hot ini. Ada pun instagram mcm tu.. Syoknya..Boleh visit blog sy.
    http://zatiecreation.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Bestnye. satu sebab cepat sampai lepas tuh dia bagi sekali return slip..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.