Pageviews 6 Juta Blog Sihatimerahjambu

Sunday, January 03, 2016

Setelah di kaji, pageviews blog sihatimerahjambu meningkat pageviews 1 juta dalam masa 2 bulan macam sebelum ni juga. Sebelum ni pageviews 5 juta bulan october 2015 lepas. Hujung December dah sampai 6 Juta cuma tak sempat nak print screen tepat 6 Juta. 

Terlebih sudah angkanya masuk tahun baru ni. Dapatlah print screen 6,017,928 pageviews. Okaylah kan setakat untuk percapaian blog setakat ni dengan usaha yang dibuat. Agak agak tahun 2016 boleh naik 1juta pageview setiap bulan tak ni?

http://www.azhafizah.com/

Kalau nak, kena rajin dan usaha. Baru ada hasilnya kan. So teruskan usaha untuk tahun ni. Korang pun usaha sama jugak ye. Sama sama maju jaya.

11 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.