Jersi Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta'zim (JDT) 2016

Saturday, January 16, 2016

Persatuan Bolasepak Negeri Johor (PBNJ) secara rasminya telah memperkenalkan rekaan Jersi Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta'zim (JDT) bagi musim 2016 untuk tontonan umum pada 16hb Januari 2016 di Dataran Bandaraya Johor Bahru. 

Rekaan jersi JDT 2016 ni nampak lebih simple dan smart. Ala ala jersi EPL peminat bola kata! Rezeki team JDT dapat tajaan mahal dari adidas. Boleh jadikan sumber semangat untuk menang banyak dalam musim 2016. Warna pun lebih menyerlah, harap permainan pun menyerlah juga ye.

JERSI KELAB BOLASEPAK JOHOR DARUL TA'ZIM 2016 (HOME)

http://www.azhafizah.com/

JERSI KELAB BOLASEPAK JOHOR DARUL TA'ZIM 2016 (AWAY)

JERSI KELAB BOLASEPAK JOHOR DARUL TA'ZIM 2016 (ALTERNATE)


Apa yang menarik sekali video pelancaran Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta'zim (JDT) 2016 ni. Memang awesome! Boleh jadi pelakon terbaik player² JDT ni.

Luaskan kuasamu Johor #ayuhjohor #jdt

1 comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.