Baby Hanez Suraya

Monday, January 04, 2016

Comelnya baby Hanez Suraya! Hanez Suraya telah berkongsi gambar baby girlnya melalui instagram dan telah di kongsikan di Hotm Fm jugak. Hanez Suraya selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada pukul 9.48 malam seberat 3.5 kilogram secara normal di Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur selasa lepas (29 Disember 2015). Muka baby Hanez mirip Hanez kan?
http://www.azhafizah.com/
Sumber dari facebook HotFM
Tahniah kepada Hanez Suraya dan suami Romie Razin Adilha yang telah menyambut kelahiran orang baharu didalam keluarga mereka. Semoga Putri mereka membesar menjadi anak yang solehah. 

Moga moga tahun 2016 ada rezeki untuk kami berdua pula. Aaminnn.

Update terkini, Hanez Suraya & Romie telah memberi nama puteri mereka dengan nama Putri Aleesya.





Sumber gambar dari thephotolicious.com

5 comments

  1. ya Allah, comelnya dia. rindu bau baby, semoga saya diberikan rezeki untuk miliki anak perempuan satu hari nanti.

    ReplyDelete
  2. comelnyaa!! tak sabar nak tunggu baby kuar gak..

    moga 2016 ada rezeki anak buat fiza dan suami.. Amin

    ReplyDelete
  3. comel tengok baby ni..rasa macam nak tambah lagi..opss..haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.