Majlis Kahwin Tepi Tasik

Sunday, January 24, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Majlis kahwin zaman sekarang mana ada yang tak lain dari yang lain. Semua nak style yang luar biasa, tak nak pattern sama tak nak yang biasa biasa. Buat Majlis kahwin tepi tasik macam rare. Jarang jarang orang nak buat majlis kahwin kat tepi tasik. Sebabnya tak semua tempat ada tasik dan mestilah kosnya terlebih mahal nak bayar sewa tempat tu lagi, nak bayar duit pelamin lagi tu. Semuanya melibatkan kos yang mahal.

Bagi mereka yang ada ada, rezeki merekalah dapat buat majlis tepi tasik. Korang ada bajet lebih. bolehlah cuba style macam ni. Cantik oiii..Bawak ke dalam mimpi boleh tak?





Nak buat majlis kahwin macam ni memang taklah kan. Majlis pun dah lepas. Kalau nak tumpang buat photoshoot kat sini aci tak agaknya? Hehe. Cantik sangat! Kenangan terindah untuk pengantin. Tema putih memang kena dengan suasana taman dan tasik kat sini. Nice one!

With Love, Sihatimerahjambu

3 comments

  1. cantik dan mesra alam semulajadi..mendamaikan..tak perlu nak ambil gambar outdoor selepas bersanding..dah memang outdoor sangat ni...

    ReplyDelete
  2. nanti ada hantu air keluar mcm dlm satu cerita tu x ingat cerita apa. lebih kurg gini la tasiknya. hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.