Koleksi Tema Warna dan Design Baju Bridesmaids

Monday, January 25, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kalau zaman dulu bridesmaid ataupun dalam bahasa melayunya 'pengapit pengantin perempuan' sorang je. Majlis nikah/kahwin zaman sekarang wajib ada bridesmaids! Ramai pengapit perempuan macam dayang dayang kiranya. Nampak meriah. Kebiasaanya bridesmaids akan memakai mengikut tema warna sedondon dan design baju mengikut style masing masing.

Memandangkan sekarang pun musim orang kahwin, so cerita pasal kahwin lebih sikit. Bakal bridesmaids yang masih takde idea nak pilih tema warna dan design baju bridesmaids. Meh tengok koleksi koleksi tema warna dan design baju untuk bridesmaids ni.































With Love, Sihatimerahjambu

3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.